Conferenceruimte Terhills officieel geopend

Terhills Conference

Gisteren werd in het Terhills Hotel in Maasmechelen een gloednieuwe conferenceruimte geopend. De Terhills Conference bestaat uit twee modulaire ruimtes die plaats bieden voor in totaal 120 gasten. Door deze MICE-uitbreiding kan je vanaf nu dus ook terecht op de Terhills-site voor onder andere meetings, netwerkevents of productpresentaties zowel voor bedrijven als particulieren.

Het viersterrenboetiekhotel Terhills lanceert vandaag de Terhills Conference: een extra event- en meetingruimte die via een glazen loopbrug in verbinding staat met het hotel. De twee ruimtes van de Terhills Conference bieden de mogelijkheid om een evenement te organiseren voor ruim 120 deelnemers. Een mobiele scheidingswand splitst de totale ruimte in twee afzonderlijk te gebruiken zalen, geschikt voor recepties, productpresentaties, incentives, vergaderingen, brainstormsessies, netwerkbijeenkomsten en ook privé-evenementen.

Het Limburgse architectenbureau Vitorrio Simoni, die ook de renovatie van het Terhills Hotel op zijn naam heeft staan, heeft in dit nieuwe moderne gebouw de rode draad van het mijnverleden doorgetrokken. Zij kozen zeer gericht voor een neutrale en strakke inrichting van de ruimtes zodat de organisator van het evenement makkelijk de focus kan leggen op de identiteit van het evenement of het bedrijf dat er aanwezig is. De grote vensters in de zalen zorgen voor een uniek zicht op de schachtbokken en houden de herinnering aan het steenkoolmijnverleden levend.

Unieke ligging

Als gast in de Terhills Conference kan je genieten van al de faciliteiten die Terhills biedt. De ligging van de Terhills Conference is uniek. Of je nu een sportieve workshop wil organiseren of net helemaal tot rust wil komen met je collega’s of vrienden, op Terhills kan het. Deze fonkelnieuwe Terhills Conference zorgt voor een extra troef voor al onze bezoekers. De idyllische omgeving trekt jaarlijks al heel wat bezoekers die komen wandelen, fietsen of het Cablepark komen bezoeken. In de zomer van 2019 kan je ook terecht in de Elaisa Energetic Wellness om te relaxen in de natuur. En dan is er ook nog Maasmechelen Village voor de shopliefhebbers en de Terhills Brasserie voor de lekkerbekken. Voeg daar nu een professionele Conference voor evenementen en andere samenkomsten aan toe en je hebt alles wat je je kan bedenken op één site.