Vorige zomer al 120.000 bezoekers op Terhills

krantenartikel

De toeristische site Terhills in Maasmechelen mocht vorig jaar tijdens de zomermaanden al meer dan 120.000 bezoekers verwelkomen. Zij zakten af naar één van de attracties op het water - het Cablepark en het opblaasbare Aquapark - of kwamen er om te wandelen in de prachtige omgeving.

Nu het nieuwe toeristische seizoen op gang komt, maakt Terhills zich sterk om het in 2019 nog beter te doen. Het heeft hiervoor tal van  troeven in huis. Denk aan de unieke ligging in het groen en aan het water of de verschillende activiteiten die garant staan voor intense beleving. De ambitie van Terhills om uit te groeien tot één van de toeristische topattracties in Limburg is dan ook meer dan terecht.

Op termijn zal deze site een aanzienlijke versterking vormen voor de Limburgse toeristische economie. Vandaag werkt in onze provincie ongeveer 1 op 10 in deze sector. Omdat het over duurzame jobs gaat die niet zomaar verplaats kunnen worden, blijft het goed om hier op in te zetten.

Je leest meer over Terhills in het artikel hierboven, verschenen in Het Belang van Limburg van vandaag (28/03/2019, p. 15)