Nieuwe BKRK-wedstrijd van VAKlab en Bokrijk rond textiel

campagnebeeld bkrk vaklab textiel

Ondernemend, creatief én een passie voor textiel? Schrijf je in!

Heb jij een passie voor vakmanschap? Kan jij als ondernemer de wereld aan? Staan woorden als ‘duurzaamheid’, ‘upcycling’ en ‘toekomstgericht’ stevig onderlijnd in jouw woordenboek? En doet textiel je bloed sneller stromen?

Waag dan nu jouw kans voor de nieuwe BKRK-wedstrijd van VAKlab en Bokrijk! Ze zijn namelijk op zoek naar een product, project, dienst of onderzoek dat het authentieke vakmanschap textiel vertegenwoordigt in gebruik, techniek, materiaal en duurzaamheid, ontwikkeld vanuit een innovatieve en hedendaagse relevantie.

Niemand minder dan ontwerper en creatieve vakman Tim Van Steenbergen en onderneemster en zaakvoerster van Verilin, Ilse Dedeken, zijn de curatoren van deze wedstrijd. Pascal Cools, managing director van Flanders DC, en Ruth Goossens, hoofdredactrice van Knack Weekend, vervolledigen de jury. Deze jury zal de deelnemers niet enkel beoordelen maar ook ondersteunen tijdens hun proces. Zo organiseert VAKlab in mei een meet and greet voor de 10 geselecteerden waar zij al hun vragen rond textiel en ondernemerschap rechtstreeks kunnen afvuren op de jury tijdens een persoonlijk gesprek.

INSCHRIJVEN

Voel jij een passie voor textiel en heb je een goede dosis ondernemingszin op zak? Surf snel naar www.bkrkaward.be en schrijf je in voor de BKRK-wedstrijd vóór 21 april 2019.